19.3 C
Helsinki
lauantai, kesäkuu 6. 2024
Lainaa 10000€

Zmartan kautta lainaa 10 000 €

Tuntuuko siltä, että tarvitset lisärahoitusta arjen menoihin tai tuleviin suuriin hankintoihin? Ei huolta! Zmartan kautta voit hakea joustavaa lainaa 10 000 €, joka auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi tavoitteet. Olipa kyseessä sitten auton ostaminen, kodin remontointi tai minkä tahansa muun projektin rahoittaminen, Zmartan kautta saat nopeasti ja vaivattomasti lainaa juuri tarvitsemasi summan.

Zmartan avulla voit vertailla eri lainantarjoajia ja löytää sinulle sopivimman lainan 10000€ tarpeisiin. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus verkossa, jonka jälkeen saat tarjouksia eri lainantarjoajilta. Näin voit valita juuri sinulle sopivan lainan, jonka ehdot ja korot ovat kohtuulliset ja helposti hallittavissa.

Zmartan kautta on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa tai yhdistää aikaisemmat lainat ja sillä tavoin säästää lainanhoitokuluissa. Lainanhakija tekee vain yhden lainahakemuksen ja Zmarta kilpailuttaa monen pankin ja lainantarjoajan vakuudettomien kulutusluottojen lainatarjoukset. Zmarta ei tarjoa rahoitusta, mutta välittää lainahakemuksen sopiville rahoittajille. Zmartan lainanhakupalvelun käyttäminen on täysin ilmaista lainanhakijalle.

Zmartan lainahakemuksella voi hakea 500-50 000€ lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on vakituisia tuloja sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa. Sen lisäksi hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

Zmartan verkkosivuilta löytyy esimerkkilaskelma, joka on antaa osviittaa millaisia takaisinmaksueriä lainanhakija voi kyseisillä lainasummalla ja takaisinmaksuajalla joutua maksamaan kuukausittain. Lainan korko määräytyy tapauskohtaisesti. Mm. lainanhakijan taloudelliset lähtökohdat vaikuttavat korkoon.

Lainanhakija täyttää yhden hakemuksen, jonka Zmartan palvelu lähettää useille pankeille ja lainanantajille. Asiakas voi saada useita lainatarjouksia. Niistä hän voi valita lainaehdoiltaan parhaimman ja tehdä sen tarjonneen rahoittajan kanssa lainasopimuksen. Lainatarjouksia lainanhakija saattaa saada jopa saman päivän aikana ja yleensä lainatarjoukset tulevat parin päivän sisällä. Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa yhdessä. Rinnakkaishakija yleensä on samaan kotitalouteen kuuluva, mutta mahdollista joissain tapauksissa hakea lainaa yhdessä samaan kotitalouteen kuulumattoman henkilön kanssa.

Zmartan asiakaspalvelu on avoinna arkisin, ja sen tavoittaa puhelimen, sähköpostin ja verkkoviestin välityksellä.

Lisää artikkeleita

Lainaa 10000 euroa Vippi.org palvelusta

admin

Hae joustoluottoa 10000 euroa

admin

Lainaa heti 10000 euroa

admin

10 tapaa käyttää 10 000 euron laina hyödyllisesti

admin

Edullisia unelmia: 10 000€ lainalla ainutlaatuisiin matkakokemuksiin

admin

Kulutusluotto 10000 euroa

admin

Leave a Comment

Tämä sivusto käyttää evästeitä - jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön. Hyväksy Lue lisää