14.6 C
Helsinki
sunnuntai, toukokuu 5. 2024
Lainaa 10000€

Arvostelussa Luottoheti.fi: Lainojen kilpailuttaminen netissä

Luottoheti.fi

Internetistä voi löytää useita sivustoja, joissa suomalaiset voivat vertailla lainapalveluita ja -tuotteita. Osa sivustoista on heti ensi silmäyksellä todettavissa muita paremmiksi, mutta tarkempi vertailu vaatii hieman syvällisempää tutkimusta.

Vasta kun vertaillaan tarjottavien lainojen määrää, niiden myöntäjiä ja lainaehtoja, sivustoja voidaan kunnolla laittaa paremmuusjärjestykseen. Luottoheti.fi on suoraviivainen palvelu kilpailuttaa 10000 euron luotot ja lainat, mutta millainen kokemus sivuston kautta lainan hakemisesta muodostuu?

Nopeasti lainahakemukseen

Kun testasimme Luottoheti.fi-palvelua, niin oli helppo nähdä, että palvelu on selvästi halunnut panostaa lainahakemuksen nopeuteen. Asiakas voi sivuston etusivulta siirtyä suoraan yhdellä klikkauksella täyttämään lainahakemusta. Lainahakemuksessa valitaan lainan suuruus, haluttu laina-aika sekä täytetään omat tiedot.

Lainaa ja luottoa voi palvelun kautta hakea 1000 – 60 000 euroa. Voisi kuvitella, että suurin osa hakemuksista on lähempänä 1000 euroa, kuin 60 000 euroa, mutta palvelun kautta on mahdollista saada siis myös kymmenien tuhansien eurojen lainoja. Maksuajaksi voi valita lyhimmillään 1 vuoden ja pisimmillään 15 vuotta.

Asiakkaan tiedoista kysytään nimen ja osoitteen lisäksi myös tilinumero, siviilisääty sekä lasten lukumäärä. Lisäksi sivustolla määritetään oma koulutus, asumismuoto ja työsuhde sekä vastataan siihen, onko hakijalla jo olemassa olevia lainoja tai luottokortteja. Sen jälkeen hakemuksen voikin jo lähettää, yhteensä hakemuksen täyttämiseen ei juuri 5 minuuttia kauempaa saa kulumaan.

Onko lisäpalveluita?

Luottoheti.fi-sivuston kautta lainaa hakiessa on mahdollista päästä hyötymään myös joistakin lisäpalveluista, vaikka tätä ei kovin selkeästi sivustolla kerrotakaan. Lainapalveluiden lisäpalveluiksi voidaan laskea esimerkiksi lyhennysvapaa ja maksuvapaa kuukausi, luoton jäädyttäminen, eräpäivän siirtäminen ja uuden lyhennyksen laskeminen. Käytännössä lisäpalvelut on siis tehty helpottamaan lainan takaisinmaksua.

Lisäpalveluiden hinnoittelu riippuu aina luotonantajan omista käyttöehdoista ja osa niistä on maksullisia. Asiakkaan kannattaakin aina tarkistaa hinta etukäteen ja pohtia sitten, mikä ratkaisu on tilanteessa järkevin. Uudet asiakkaat voivat myös päästä hyötymään heille suunnatuista tarjouksista. Tällainen voi olla esimerkiksi 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa ensilainaajalle.

Palveluun tunnistaudutaan omilla pankkitunnuksilla

Nykyisin yleinen tapa kirjautua erilaisiin verkkopalveluihin on käyttää omia verkkopankkitunnuksiaan. Näin toimitaan myös Luottoheti.fi-palvelussa. Asiakkaalla tulee siis olla verkkopankkitunnukset, jostakin kotimaassa toimivasta pankista. Niiden avulla asiakas varmentaa, että on todella se, joksi lainahakemuksessa väittää. Pankkitunnuksilla myös allekirjoitetaan lainahakemus, mikäli sopivan lainatarjouksen on sivuston kautta saanut.

Lainanhakijalla tulee olla myös puhelinnumero, joka voi olla myös prepaid tai salainen. Numeroon lähetetään tietoa, joten jokin numero on pakko olla. Palvelussa on käytössä myös mobiilitunnistautuminen, joka pitää olla aktivoituna ennen kuin sitä voi käyttää luoton hakemiseen. Mielestämme tunnistautuminen on kuitenkin helpompaa pankkitunnuksilla ja siihen tarkoitukseen käy esimerkiksi Nordea, Aktian, Danske Bankin, S-Pankin ja Säästöpankin tunnukset.

Luottoheti.fi on mielestämme nopea ja helppokäyttöinen tapa hakea luottoa 10000 euroa netissä. Kaikki oleellinen lainoihin ja lainatarjouksiin liittyvä on esitetty selkeästi, joten asiakas saa hyvän kuvan lainanhakuprosessista ja eri tarjousten eroavaisuuksista.

Lisää artikkeleita

Lainaa heti 10000 euroa

admin

Hae joustoluottoa 10000 euroa

admin

Zmartan kautta lainaa 10 000 €

admin

Edullisia unelmia: 10 000€ lainalla ainutlaatuisiin matkakokemuksiin

admin

Kulutusluotto 10000 euroa

admin

Lainaa 10000 euroa Vippi.org palvelusta

admin

Leave a Comment

Tämä sivusto käyttää evästeitä - jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön. Hyväksy Lue lisää