Zmartan kautta lainaa 10 000 €

Zmartan kautta on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa tai yhdistää aikaisemmat lainat ja sillä tavoin säästää lainanhoitokuluissa. Lainanhakija tekee vain yhden lainahakemuksen ja Zmarta kilpailuttaa monen pankin ja lainantarjoajan vakuudettomien kulutusluottojen lainatarjoukset. Zmarta ei tarjoa rahoitusta, mutta välittää lainahakemuksen sopiville rahoittajille. Zmartan lainanhakupalvelun käyttäminen on täysin ilmaista lainanhakijalle.

Zmartan lainahakemuksella voi hakea 500-50 000€ lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on vakituisia tuloja sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa. Sen lisäksi hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

Zmartan verkkosivuilta löytyy esimerkkilaskelma, joka on antaa osviittaa millaisia takaisinmaksueriä lainanhakija voi kyseisillä lainasummalla ja takaisinmaksuajalla joutua maksamaan kuukausittain. Lainan korko määräytyy tapauskohtaisesti. Mm. lainanhakijan taloudelliset lähtökohdat vaikuttavat korkoon.

Lainanhakija täyttää yhden hakemuksen, jonka Zmartan palvelu lähettää useille pankeille ja lainanantajille. Asiakas voi saada useita lainatarjouksia. Niistä hän voi valita lainaehdoiltaan parhaimman ja tehdä sen tarjonneen rahoittajan kanssa lainasopimuksen. Lainatarjouksia lainanhakija saattaa saada jopa saman päivän aikana ja yleensä lainatarjoukset tulevat parin päivän sisällä. Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa yhdessä. Rinnakkaishakija yleensä on samaan kotitalouteen kuuluva, mutta mahdollista joissain tapauksissa hakea lainaa yhdessä samaan kotitalouteen kuulumattoman henkilön kanssa.

Zmartan asiakaspalvelu on avoinna arkisin, ja sen tavoittaa puhelimen, sähköpostin ja verkkoviestin välityksellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *