Zmartan kautta lainaa 10 000 €

Zmartan kautta on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa tai yhdistää aikaisemmat lainat ja sillä tavoin säästää lainanhoitokuluissa. Lainanhakija tekee vain yhden lainahakemuksen ja Zmarta kilpailuttaa monen pankin ja lainantarjoajan vakuudettomien kulutusluottojen lainatarjoukset. Zmarta ei tarjoa rahoitusta, mutta välittää lainahakemuksen sopiville rahoittajille. Zmartan lainanhakupalvelun käyttäminen on täysin ilmaista lainanhakijalle.

Zmartan lainahakemuksella voi hakea 500-50 000€ lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on vakituisia tuloja sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa. Sen lisäksi hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

Zmartan verkkosivuilta löytyy esimerkkilaskelma, joka on antaa osviittaa millaisia takaisinmaksueriä lainanhakija voi kyseisillä lainasummalla ja takaisinmaksuajalla joutua maksamaan kuukausittain. Lainan korko määräytyy tapauskohtaisesti. Mm. lainanhakijan taloudelliset lähtökohdat vaikuttavat korkoon.

Lainanhakija täyttää yhden hakemuksen, jonka Zmartan palvelu lähettää useille pankeille ja lainanantajille. Asiakas voi saada useita lainatarjouksia. Niistä hän voi valita lainaehdoiltaan parhaimman ja tehdä sen tarjonneen rahoittajan kanssa lainasopimuksen. Lainatarjouksia lainanhakija saattaa saada jopa saman päivän aikana ja yleensä lainatarjoukset tulevat parin päivän sisällä. Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa yhdessä. Rinnakkaishakija yleensä on samaan kotitalouteen kuuluva, mutta mahdollista joissain tapauksissa hakea lainaa yhdessä samaan kotitalouteen kuulumattoman henkilön kanssa.

Zmartan asiakaspalvelu on avoinna arkisin, ja sen tavoittaa puhelimen, sähköpostin ja verkkoviestin välityksellä.

10000 euron laina

Tarvitsetko 10000 euron lainan? Niinkin suuria kulutusluottoja voit nykyään hakea verkkohakemuksella, ja voit saada lainaa ilman vakuutta tai takaajaa.

10000 euron lainoja tarjoavat netissä lainanvälityspalvelut Etua ja Freedom Rahoitus. Nämä palvelut eivät itse lainaa rahaa, vaan toimivat yhteistyössä luotonmyöntäjien kanssa ja auttavat asiakkaita löytämään sopivimmat lainaratkaisut. Tavallisen lainanhakijan kannalta luotonvälityksessä on monia etuja, sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta lainapalvelusta, ja lainaneuvojat auttavat sopivimman rahoitusratkaisun etsimisessä. Välityspalvelun avulla mahdollisuutesi saada lainaa ovat mitä parhaimmat.

10000 euron luottoa ei tietenkään myönnetä aivan kenelle tahansa. Vähimmäisvaatimukset ovat 20 vuoden ikä ja luottokelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävästi tuloja lainan takaisinmaksua varten. Työttömille ja opiskelijoille lainaa ei myönnetä, vaan hakijalla tulee aina olla ansio- tai eläketuloja. Hakijan kannattaa tietysti myös itse harkita tarkkaan lainan ottamista ja laskea, ettei lainan lyhentäminen vedä taloustilannetta liian tiukalle.

Paras tapa selvittää, kuinka suuren lainan voit saada, on tietysti lainahakemuksen lähettäminen. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja voit saada esipäätöksen lainan myöntämisestä vielä saman päivän aikana. Jos lainan ehdot ja kulut sopivat sinulle, voit saman tien toimittaa luotonmyöntäjälle vaadittavat hakemuksen liitteet. Yleensä lainayhtiölle tulee toimittaa ainakin asiakirja, josta tulosi käyvät ilmi, esimerkiksi palkkalaskelma tai eläkepäätös. Myös tiliote saattaa kelvata. Lisäksi hakijalta saatetaan pyytää henkilötodistuksen kopiota, jos hakijan henkilöllisyyttä ei tunnisteta sähköisesti, sekä verotuspäätöksen erittelyosaa.

10000 euron lainaa voi hakea myös yhteisvastuullisesti. Useimmiten yhteisvastuullinen hakija on avo- tai aviopuoliso. Yhteisvastuullinen laina voi olla hyvä ratkaisu kodin yhteisiin hankintoihin, sillä yhteisvastuullisen lainan saanti on usein jonkin verran helpompaa kuin yksin haettavan lainan. Kun lainasta vastaa kaksi henkilöä, myös luotontarjoajan luottoriski pienenee, joten lainan voi saada edullisemmilla korkokuluilla.

Tervetuloa hakemaan edullinen 10 000 euron laina!